KOKO 5e jaar sponsor!

KOKO Kinderopvang trouwe sponsor

Gezond Voedingsbeleid? Natuurlijk Buitenspelen tuinen? Sportworkshops en een jaarlijkse sportdag? Ja! Bij KOKO Kinderopvang geven ze het goede voorbeeld. Iedere dag! Enthousiast sportief bewegen en eten dat lekker en goed voor je lichaam is, dat helpt om je fijn te voelen. De activiteiten van KOKO Kinderopvang sluiten daarom volledig aan bij die van Lint-Wurmpie. Samen gezellig bewegen!  

Dit jaar steunt KOKO Kinderopvang de Lint-Wurmpie Run en is titelhoofdsponsor van de 500m ’Wurmpie’-Run. Tevens adopteren ze de ‘huldigingsceremonie’ bij de finish, waarbij alle kinderen over een rode loper lopen, hun eigen feestmoment beleven en een medaille omgehangen krijgen van Lint-Wurmpie met het logo van KOKO kinderopvang erop.

Over KOKO Kinderopvang
KOKO Kinderopvang is door jarenlange ervaring dé lokale kinderopvangorganisatie in Vleuten - De Meern en in delen van Leidsche Rijn. KOKO biedt professionele opvang in voor het merendeel kleinschalige locaties. We hebben oog voor de wensen en behoeften van de kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. KOKO wil een fijne plek voor kinderen creëren, die uitnodigt tot spelen, ontdekken en ontwikkelen. Een gezonde ontwikkeling en een gezonde levensstijl houden we daarbij voor ogen.

KOKO staat voor kwalitatief goede kinderopvang tegen een relatief lage prijs en onderscheidt zich door een respectvolle werkhouding, waardoor zowel ouders en hun kinderen als medewerkers zich gewaardeerd en gezien voelen. Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. Een toonaangevende onderneming in kinderopvang en buurtwerk in Nederland. De SWKGroep biedt ons bestuurlijke en bedrijfskundige ondersteuning. Vanuit haar visie ontwikkelt de SWKGroep eigentijdse concepten voor oplossingen in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. En brengt deze in de praktijk. De werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking. Wij investeren in eigen kracht! Door het delen van elkaars kennis, ervaring en netwerk. Hierdoor kunnen wij ons met alle aandacht richten op de opvang van het kind.

Schermafbeelding 2020-03-04 om 16.14.17 Schermafbeelding 2020-03-04 om 16.14.17