Winnaar scholenklassenment Run

Dank aan KidZcity en Cool Bear Limonade

Bij de Lint-Wurmpie Run was er een scholenklassenment-wedstrijd. De Driekoningenschool in De Meern, met de meeste deelnemers (naar rato), heeft de prijs gewonnen! Klas 5a, met de meeste lopertjes bij de Run, heeft vrijkaartjes gewonnen voor KidZcity i.s.m. Cool Bear Limonade. Deze kinderen kunnen, in de zomervakantie, in het leukste indoor pretpark en binnenspeeltuin van de Randstad, volop genieten.

Informatie over KidZcity
KidZcity; een heerlijk dagje veilig spelen, al bij veel kinderen geliefd en ook voor de begeleiders de ideale bestemming. Een succesvolle locatie voor gezinnen, kinderfeestjes en scholen die hun kinderen eens iets extra’s willen bieden.
De kids weten niet waar ze moeten beginnen in de grootste speelstad van de Randstad. 5000m2 om te klimmen in het kasteel, klauteren in het grote funhouse met obstakels, vliegen in de balloonride, scheuren in de botsauto’s, door de jungle met de trein, met kanonnen schieten in de Timekeeper, punten scoren in de lasergame, paardrijden in de carrousel, te veel keuze!

Meer informatie: www.kidzcity.nl (http://www.kidzcity.nl).
 

Foto KidZcity Foto KidZcity