Trouwe partner Cool Bear

ingevoerd op 10-05-2019

Cool Bear® Limonade is al jarenlang vaste partner van Lint-Wurmpie en de Run en tevens dit jaar ook weer titelsponsor van de 1km Run. Daar is Lint-Wurmpie enorm blij mee. De gedachte achter het product Cool Bear® past namelijk helemaal bij de Lint-Wurmpie visie van gezond bewegen & gezonde voeding. Dank, Cool Bear®!

Informatie van Cool Bear® Limonade:
Gezond drinken is belangrijk, voor jezelf én je gezin. Daarnaast mag je ook lekker genieten! Cool Bear® is ontstaan vanuit de passie om kinderen te zien opgroeien in een gezondere wereld. De wens van Cool Bear is een heerlijk en verantwoord product op de markt te brengen voor kinderen en volwassenen.

Cool Bear® wordt met liefde en zorg bereid. Wij maken alleen gebruik van de beste ingrediënten uit de natuur, waardoor de Cool Bear® producten (h)eerlijk zijn. Het bevat geen toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Cool Bear® geef je met een gerust hart mee aan je kind! En zó zien wij dat graag!

Wij willen laten zien dat Cool Bear® producten niet alleen Bere-Lekker zijn, maar dat het ook nog eens een verantwoorde keuze is. Cool Bear® wordt bereid met liefde en zorg en maakt al haar producten met hart voor jong en oud, dit met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Daarnaast gaat Cool Bear® over van plastic materiaal naar afbreekbare tetrapakken. Zo helpt Cool Bear® haar steentje bij te dragen aan het milieu.

Meer info: www.coolbearbuddy.com (http://www.coolbearbuddy.com)

Schermafbeelding 2019-05-10 om 11.52.50 Schermafbeelding 2019-05-10 om 11.52.50