JUMBO Foodmarkt LR nieuwe sponsor

ingevoerd op 04-05-2019

Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is de nieuwe hoofdsponsor van De Loop van Leidsche Rijn op zondag 26 mei 2019, in het M√°ximapark. De grootste supermarkt van Utrecht onderschrijft een gezonde lifestyle met verse voeding, geheel passend bij dit sportieve loopevent. Goed en gezond eten is een belangrijk speerpunt bij de Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn, waar bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks iedere dag klaar staan om in diverse wereldkeukens de lekkerste verse maaltijden te bereiden.

De supermarkt zal het gezicht worden van De Loop van Leidsche Rijn. Ook de Lint-Wurmpie Run zal geadopteerd worden door deze grootste Utrechtse supermarkt.

Het dagprogramma van het loopevent bestaat uit diverse looponderdelen. Naast de hoofdafstand, de 15 km Jumbo Foodmarkt De Loop van Leidsche Rijn, zijn er nog de 5km en 10km. Voor de jeugd is er de 500m KOKO Kinderopvang Wurmpie Run, de 1km Cool Bear Limonade Lint-Wurmpie Run, de 2km Jumbo Foodmarkt Lint-Wurmpie Run en de 3km Lint-Wurm Run XL. Verder is er ook de Abrona Loop, voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Er zal een festivalterrein opgebouwd worden met een kidsdorp, diverse paviljoens, muziek en catering. Het goede doel is het Duchenne Parent Project.

Schermafbeelding 2019-05-04 om 12.40.51 Schermafbeelding 2019-05-04 om 12.40.51